Beoordelingen van Dolfijn Arnhem

Recente recensies van Dolfijn Arnhem

5 sterren na 53 reviews

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze plek is zo mooi en ze zijn zo vriendelijk. Het eten is lekker (vooral de satesaus!)

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Kwaliteit van het eten is super. Thanks guys

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd en top!

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd sharp op de afgesproken tijd klaar. Goede kwaliteit, geen fratsen. Hulde!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer genoten van een heerlijke maaltijd, en weer een moment om voor terug te komen. De service hier krijg je echt nergens anders. De kwaliteit en de gastvrijheid zorgen er voor dat ik als Nijmegenaar zelfs de moeite neem om naar deze zaal toe te rijden.

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

goede wijn behoeft geen krans

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk om via de website te bestellen om vervolgens optijd je bestelling op te halen.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer helemaal gelukkig na het eten van dolfijntje. Groetjes Martine

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede wijn behoeft geen krans

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

super goede service en kwaliteit Echte aanrader

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Kapsalon was erg lekker alleen de kaas had wel wat meer gesmolten mogen zijn.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik kocht gisteren een hamburger als deel van verjaardagscadeau. De jarige was hier erg blij mee.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten vandaag! Jumjum. Helaas sloeg Lotte een dagje over. Ze is aan het diëten. Geef haar nog een weekje en jullie zien haar weer verschijnen. Joe joe

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker!

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer genoten van jullie kookkunsten. Een genot om te eten. Alleen jammer dat jullie na 12 uur snachts niet meer open zijn. Lotte heeft dan vaak berenhonger. Tot sinas!

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Vandaag aten wij patatjes en een kapsalon van Dolfyn. Dit was niet goed voor onze lijn, maar oh wat was het fijn. Nu een beetje buikpijn, maar dat mag er best zijn.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Top! Het eten en de vriendelijke chef’s.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Dit is super makkelijk. Bestellen en ophalen, je hoeft niet te wachten.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste van Arnhem

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten, niks op aan te merken. De kebab is echt heel lekker.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kapsalon

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat mijn verwachting heel hoog is, overtreft de maaltijd altijd weer mijn verwachting! Beste kapsalon van NL!

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Nog geen betere kapsalon tegen gekomen. Als het gebakken is in plantaardige olie dan is het met de groentes nog aardig gezond ook.

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kapsalon gegeten! Hier werken ze met verse producten en passie, dat proef je! Bestelling precies op tijd klaar!

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Ja de sito stick was echt lekker. Had ik nog nooit gehad. De kiprunner was een iets minder knapperige kipcorn in de vorm van een kippenpoot. Had ik dus ook nog nooit gehad. Maar wel lekker.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgehaald. Precies op tijd klaar! Top

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd je echt lekkere warme, krokante goed gebakken (en niet slappe) friet wil hebben dan moet je naar dolfijn gaan. Ik ben altijd erg tevreden.

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ga zaker vaker hier eten. Bedankt mannen!

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na lange tijd besloten we bij Dolfijn kapsalon te halen. Wisten niet dat er ook online alvast bestelt kon worden dus hadden we dat meteen geprobeerd. Site is duidelijk en bestelling ging goed. Op gekozen tijd stond het ook klaar. Super service!!!

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke Personeel Goede service Snelle service Lekker eten Makkelijk te bestellen via de app

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gokhan beste kok van Arnhem, hij bereid je bestelling met alle liefde!

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste kapsalon van Arnhem!!

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lijkt of gokhan de kapsalon met goude handen maakt zo lekker!

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste kapsalon van Arnhem 5 sterren waard een echte aanrader mensen

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dolfijn is altijd te chill.

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat Was lekker knaperig en ruime porties! Ook broodje donner was vers en lekker! Kom hier zeker vaker eten!!!!

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord. Top!!!!!

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd! Beste kapsalon van Arnhem zeker een aanraader

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.